Transport & Overnatning

Hermed lidt link og information omkring transport og overnatning.

VisitSamsoe har oversigt over ALT relevant vedrørende transport til/fra og på Samsø. De har ligeledes god oversigt over overnatningsmuligheder, oplevelser (og dem er der MANGE af – og dem skal man benytte sig af…!), samt spisesteder osv.
Før I gør andet, så besøg siden og bliv inspireret til mere end en løbetur.

Link til færge fra Jylland:
Link til ruten fra Jylland Hou=>Saelvig
Husk at prisen på bil med færgen fra Jylland (Hou) er fast, incl. førere og med op til 4 passagere. Så tag bilen med og fyld den op!
Bemærk: Der køre ingen bus fra Sælvig til Nordby lørdag morgen.
DERFOR: Jeg vil arrangere en buskørsel fra Sælvig lørdag morgen, fra færgen som ankommer kl. 08:00! Denne transport kommer til at kunne bookes senest 01 Juni 2020.
Mit bedste råd til Jer sindige Jyder er: Ta’ en slapper og brug en ekstra dag på Samsø og nyd freden og ro`en.

Fra Sjælland:
Ja, det kan så godt være at der også kommer sindige Jyder fra Sjælland, men her er I altså pisket til at tage en slapper og en ekstra overnatning.
Desværre er færgefarten ikke så intens til den side, så her skal man under alle omstændigheder fra Sjælland fredag. Igen – se link til færge og bus herunder.
Bemærk at her er også ny færge – sejler nu til Ballen.
Link til sejlplan Kalundborg=>Ballen

Overnatning:
Jeg prøver at lave en mulighed for en “simpel” overnatning som de tidligere år.

Under løbet:
For marathon ruterne er der er ingen planlagt transport retur til Nordby efter Marathon 1 – eller til start af Marathon 2. Ligeledes gælder for 100km stafet – der er INGEN transport mellem skiftezoner.

Nødtransport:
Hvis uheldet er ude, og man er nødt til at udgå undervejs, så ring til ”nødnummer”. Så arrangere vi en nødtransport. Vi ønsker at holde øen ren, så vi efterlader ikke noget i naturen…:)