Pris & Tilmelding

Tilmeldingen starter 15 Oktober – kl. 22:00

Vedrørende tilmelding:

Alle felter skal udfyldes. Det vil kun være navn, startnummer og løbs ID som fremgår af startliste. ID og startnummer er ikke identiske.
Husk der er 3 step: “Register” – “Submit” – “Confirmed”. Registrering er ikke gennemført før der er trykket på “Confirmed”.
Der kan kun tilmeldes 1 af gangen, ingen gruppe tilmelding.

Oplysninger om transport findes på dette link: Transport-overnatning.

Bindende tilmelding er først gældende når hele deltagerbeløbet er indbetalt på konto 7835-0001524455. Husk at anføre navn ved indbetalingen. Flere tilmeldte kan betales med én overførsel – blot skal alle ID numre listes ved indbetaling. ID fremgår af denne mail.

Overførsel skal være sket inden for 7 dage, ellers annulleres tilmeldingen.

Tilmeldingen er registreret når der fremgår et startnummer på startlisten. Bemærk der kan nogle gange gå et par dage fra indbetalingen er sket til startlisten opdateres, da det foregår manuelt.

Alle pladser er efter først-til-mølle princippet. Der oprettes venteliste, også efter først til mølle princippet.

Deltagerliste findes på hjemmesiden under ”Startliste” og opdateres løbende. Her vil eventuel venteliste også findes.

Al deltagelse sker på eget ansvar. Arrangør eller hjælpere kan ikke gøres ansvarlige for skader eller tyveri på ting eller personer.

Afbud / Refusion:
Indtil 27 Maj fås pengene retur ved afbud.
Efter 27 Maj fås pengene ikke retur, men reservationen kan overføres til 2020

Herunder link til de forskellige distancer:

Du skal igennem 3 vinduer – rul ned i bunden af dem, indtast data – afslut dem med henholdsvis: 1:Register” – 2:Submit” – og 3:Confirm“. Du modtager en mail når tilmelding er gennemført.
Husk alle 3 step! Registrering er ikke gennemført før der er trykket på “Confirmed“ i det sidste vindue.

Priser:
100km:                 495dkr
57,8km:                275dkr
Marathon:             200dkr
½ Marathon:         125dkr

Click on Event Name for description/registration
EVENTSTART-END